Budescu nu se mai gândește la un transfer la Steaua: “Și-au luat atacant, dar încă nu s-a acomodat”



010 августа 2015

 

**VIDEO** Budescu nu se mai gândește la un transfer la Steaua: “Și-au luat atacant, dar încă nu s-a acomodat”

Constantin Budescu are un start de sezon excelent cu Astra, reușind să înscrie șase goluri în opt meciuri oficiale. A fost în atenția Stelei, dar Mirel Rădoi nu l-a dorit. Căpitanul Astrei nu se mai gândește la un transfer, ci la meciul direct, de miercuri, din campionat. Spune că Steaua și-a luat atacant, despre care crede că nu s-a acomodat încă.

Budescu a vorbit prin telefon la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre interesul Stelei pentru el și despre dezvăluirile lui Marius Șumudică, antrenorul Astrei spunând că Rădoi nu l-a vrut pentru că l-ar fi ținut pe bancă și jucătorul n-ar fi acceptat: “Au fost doar discuții pe la club, cu mine n-a vorbit nimeni nimic. Dacă antrenorul decide, nu pot să mă cert cu antrenorul. Dacă nu joci, normal că nu ești mulțumit, nu ești fotbalist dacă ești mulțumit că stai pe bancă.”

Budescu a prefațat și disputa cu Steaua, de miercuri, din etapa a șasea a Ligii 1: “Este un meci acasă și vrem să câștigăm cu Steaua, pentru că n-am câștigat niciun meci acasă în acest sezon. Steaua e o echipă bună, din ce am văzut la televizor. O să avem un meci foarte dificil acasă. Toate meciurile sunt grele. Am văzut că Steaua și-a luat atacant, a venit Tade. Poate că Tade nu s-a adaptat, sperăm să țină și la meciul cu noi perioada lui de acomodare.

Mai tot timpul Steaua a luat toți jucătorii de valoare din fotbalul românesc, dar noi sperăm să câștigăm. Eu sunt bucuros că Alibec și De Amorim au rămas, sunt jucători de bază la echipa noastră.”

Astra - Steaua se joacă miercuri, de la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Cuptor Ludmila (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, sports)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑