Atacantul Samuel Eto'o nu mai vrea să evolueze pentru naţionala Camerunului



010 сентября 2013

 

Şoc la naţionala Camerunului înainte de meciurile decisive pentru calificarea la Mondialul din 2014.  După victoria cu 1-0 în faţa Libiei din preliminariile Campionatului Mondial 2014, atacantul naţionalei Camerunului, Samuel Eto'o i-a anunţat pe coechipierii săi că se retrage de la selecţionată. 

Conform presei internaţionale, el le-a spus în vestiar coechipierilor că a luat această decizie din motive personale. Apoi, jucătorul lui Chelsea Londra a plecat şi nu a mai revenit la hotel alături de ceilalţi jucători.

Ziariştii francezi au scris că la naţionala Camerunului au existat divergenţe între Eto'o şi selecţionerul Finke. Dacă îşi va menţine decizia, Eto'o nu va fi prezent la meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Samuel Eto'o s-a născut pe data de 10 martie 1981 şi a debutat la naţionala Camerunului la vârsta de 16 ani, în anul 1997. De atunci, el a jucat 115 meciuri şi a marcat 55 de goluri. Eto'o a mai refuzat să joace pentru naţională la începutul anului 2012, însă a revenit peste şase luni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑