Dragomir crede că un stelist va înscrie cu Turcia: "Dacă joacă, va da gol"



010 сентября 2013

 

></p><p>ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Dumitru Dragomir a susţinut o conferinţă de presă, înaintea partidei dintre România şi Turcia, din preliminariile CM 2014.</p><p>Preşedintele LPF mizează pe o victorie care ne-ar duce, într-o proporţie foarte mare, la baraj şi crede că stelistul Adi Popa se va afla pe lista marcatorilor.</p><p><em><strong>Jucătorul meciului va fi echipa. Nu e bun un egal, eu n-aş fi mulţumit deloc. De antrenorul lor putem să ne temem, în rest, nu prea.

Ştiţi cine cred că va marca? Dacă joacă Popa, cred că va marca. Zic şi eu aşa, poate s-o potrivi. La unguri 5 trebuia să le dăm, să se înveţe minte. Nu e o veste foarte bună că s-au vândut doar 25.000 de bilete. O fi lumea obosită, s-o fi uitat azi noapte la Djokovic cu Nadal. N-am văzut în viaţa mea un joc mai frumos. Ştiam că aşa va fi atmosfera la meciul cu Ungaria. Nu mi-a plăcut că cei care au primit bilete gratis au înjurat şi au făcut aşa o umbră pentru câteva minute.", a declarat Dumitru Dragomir.

Şeful Ligii ştie de cine trebuie să se teamă tricolorii, dacă vor ajunge la baraj. "Cu echipa asta cred că ne ducem la turneul final din Brazilia. La baraj, doar cu Franţa să nu picăm! Eu cred că şi dacă picăm cu Portugalia îi batem", a mai spus Dragomir.

România-Turcia se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑