Islanda și Cipru au produs surprizele serii în Europa!



010 сентября 2014

**Islanda și Cipru** au produs surprizele serii în Europa!

În grupa A, Turcia, fosta adversară a României din preliminariile Mondialului din Brazilia, a început catastrofal campania pentru Europenele din Franța.

Echipa antrenată de Fatih Terim a pierdut la scor de neprezentare disputa din deplasare cu Islanda, o echipă națională care a crescut mult în ultimul timp, reușind în ultimii ani să se implice în lupta pentru calificările la turneele finale.

La Reykjavik, Boovarsson a deschis scorul după doar 18 minute, iar Turcia a terminat meciul în genunchi, după ce fundașul Omer Toprak a fost eliminat în minutul 59, după ce a încasat două cartonașe galbene.

Pe final, în minutul 76, Sigurdsson, jucătorul lui Swansea, a dus scorul la 2-1, iar apoi Sigthorsson, vedeta olandezilor de la Ajax Amsterdam, a stabilit scorul final, 3-1, după numai 60 de secunde.

></p><p>Prezentă la turneul final din Brazilia, <strong>Bosnia</strong> a început și ea cu stângul preliminariile Euro 2016, împotriva unui adversar mult mai slab cotat din grupa B.</p><p>Bosnia a mizat pe<strong> Ibisevic</strong>, <strong>Dzeko</strong> și <strong>Pjanic</strong> în ofensivă, reușind să deschidă scorul după doar 6 minute, prin colegul lui Alex Maxim de la <strong>VfB Stuttgart</strong> și se îndrepta spre o victorie facilă. Oaspeții au avut însă puterea să revină spectaculos.</p><p>Cu <strong>Vincent Laban</strong> (Astra Giurgiu) integralist, Cipru a punctat de două ori prin Demetris Christofi (minutele 45 și 73), colegul lui <strong>Ovidiu Herea</strong> de la FC Sion.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑