Norvegia-Italia 0-2. Victorie mare pentru Antonio Conte, la debutul într-un meci oficial



010 сентября 2014

**Norvegia-Italia 0-2.** Victorie mare pentru Antonio Conte, la debutul într-un meci oficial

Italia a reușit o victorie istorică, la primul meci oficial cu Antonio Conte pe bancă. Squadra Azzurra a câștigat cu 2-0 la Oslo, prin golurile lui Zaza și Bonucci. Italia nu mai câștigase în Norvegia de 77 de ani.

Antonio Conte a debutat oficial pe banca Italiei cu o victorie la Oslo, în primul meci din preliminariile Euro 2016. După Mondialul ratat din Brazilia, unde a ieșit încă din faza grupelor, Squadra Azzurra a deschis rapid scorul contra Norvegiei. Zaza a marcat în minutul 16 primul său gol pentru echipa națională.

Cu o echipă schimbată din temelii de Conte, italienii au punctat din nou în repriza secundă. Bonucci a scăpat din marcaj în minutul 62 și a făcut 2-0.

Elyounoussi a încercat să îi readucă pe norvegieni în joc (70), însă tot oaspeții au fost mai aproape de gol. În minutul 77, Zaza și Florenzi au trecut pe lângă 3-0. Ultima șansă de gol i-a aparținut aceluiași Zaza, dar s-a opus in extremis (81). Italia a început astfel perfect actuala campanie de calificare și a bifat și un succes istoric - nu mai câștigase în Norvegia din 1937.

ECHIPELE

Norvegia: Nyland - Elabdellaoui, Nordtveit, Forren, Per Flo - Johansen - Joshua King, Skjelbred (Morten Pedersen, 75), Jenssen (Tettey, 70), Daehli - Nielsen (Elyounoussi, 50)
Antrenor: Per Hogmo

Italia: Buffon - Bonucci, Ranocchia, Astori - Darmian (Pasqual, 61), Florenzi (Andrea Poli, 87), De Rossi, Giaccherini, De Sciglio - Immbile, Zaza (Destro, 83)
Antrenor: Antonio Conte

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑