Gareth Bale, ”dublă” de excepție contra Andorrei. Țara Galilor și Cipru, lideri surpriză în grupa B



010 сентября 2014

**Gareth Bale,** ”dublă” de excepție contra Andorrei. Țara Galilor și Cipru, lideri surpriză în grupa B

Dacă victoria Ciprului în deplasare, cu Bosnia-Herțegovina, cu 2-1, poate fi considerată o surpriză, succesul galezilor în Andorra, cu același scor, 2-1, era una așteptată. După prima rundă a grupei B de calificare la Euro 2016, Țara Galilor și Cipru conduc, fiecare cu câte trei puncte, clasamentul.

Andorra a deschis, surprinzător, scorul, din penalty, în meciul cu Țara Galilor, în minutul 6, prin Lima. A fost nevoie de ceva mai mult de un sfert de oră pentru ca Țara Galilor să revină pe tabelă, prin vedeta sa, jucătorul lui Real Madrid, Gareth Bale. Starul ”galacticilor” a marcat cu capul, din mijlocul careului, după o centrare perfectă venită din banda stângă, de la jucătorul lui Tottenham, Ben Davies (22).

Galezii s-au chinuit apoi pentru a-și adjudeca cele trei puncte. Abia în minutul 81, același Gareth Bale a reușit să înscrie pentru 2-1, dintr-o superbă lovitură liberă, de la peste 30 de metri de poarta selecționatei din Pirinei.

></p><p><em><strong>”Ar fi păcat pentru un jucător ca Gareth Bale să nu joace la un turneu final european sau mondial”</strong></em>, declara Zinedine Zidane cu câteva ore înaintea partidei. Iar Bale l-a ascultat și a făcut primul pas spre ceea ce ar putea fi o calificare istorică a Țării Galilor la Euro 2016, dintr-o grupă din care mai fac parte Belgia, Bosnia, Israel sau Cipru.</p><p><span style=ECHIPELE

Andorra: Ferran Pol - Jordi Rubio, Emili Garcia, Illdefons Lima, David Maneiro - Josep Ayala (Juli Sanchez, 86), Marc Vales - Ivan Lorenzo, Edu Peppe (Marcio Vieira, 53), Cristian Martinez (Sonejee, 83) - Gabi Riera
Antrenor: Koldo Alvarez

Țara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, Ashley Williams, Davies - Gareth Bale, Andy King (G. williams, 76), Allen, Taylor - Ramsey (Huws, 90+4), Church (Ledley, 62)
Antrenor: Chris Coleman

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑