Gâlcă, despre transferurile Stelei: "Dintre jucătorii pe care i-am cerut, doar Breeveld a fost adus"



010 сентября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă, despre transferurile Stelei:

Steaua a adus nu mai puţin de 9 jucători în această vară. Dintre aceştia, doar 8 au rămas sub comanda lui Costel Gâlcă, Lemnaru fiind cedat înapoi la Unversitatea Cluj (DETALII AICI).

Antrenorul campioanei a făcut o afirmaţie surprinzătoare la conferinţa de presă susţinută astăzi: "Am avut 3 fotbalişti pe listă. Dintre jucătorii pe care i-am cerut, doar Breeveld mi-a fost adus. La momentul discuției, nu-mi imaginam că poate fi adus Rusescu, m-am bucurat după", a declarat Gâlcă, în direct la Digi Sport 3.

Tehnicianul a vorbit şi despre eventuala plecare a lui Lukasz Szukala, care intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract. "Am vorbit cu Szukala și l-am rugat să nu plece în acest sezon pentru că am nevoie de el. Depinde doar de el acum, de club", a mai afirmat Gâlcă. Roş-albaştrii i-au oferit polonezului prelungirea înţelegerii şi o mărire salarială, de la 15.000 la 20.000 de euro pe lună.

În final, Gâlcă a dezvăluit şi care sunt obiectivele echipei din acest sezon:

"Lotul Stelei este foarte bun, păcat că Bourceanu nu poate fi folosit acum, dar sper cu jucătorii pe care-i avem să trecem peste această perioadă, să ne calificăm în primăvara Europa League și să luăm campionatul", a încheiat antrenorul roş-albaştrilor. 

Arlauskis - gratis

Pham-Huy Tien - 5.000 de euro

Toşca - 400.000 de euro (achitaţi în iarnă)

Luchin - 200.000 de euro

Breeveld - 500.000 de euro

Lemnaru - 400.000 de euro, cedat înapoi la "U" Cluj

Papp - gratis, împrumutat un an

Bourceanu - gratis, împrumutat un an

Rusescu - gratis, împrumutat un an

TOTAL: 1.505.000 de euro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑