Alexandru Curteian vrea victorie în meciul cu Anglia: Sper că vom produce o surpriză



010 сентября 2014

 

Alexandru Curteian vrea ca elevii săi să producă surpriza în ultimul meci din preliminarii, cu Anglia.

În ultimul său meci din preliminariile pentru EURO 2015, naţionala de tineret a Moldovei va întâlni selecţionata similară a Angliei. Britanicii nu mai au cum pierde primul loc în Grupa 1 şi deja şi-au asigurat calificarea la meciurile de baraj. Moldova se află pe locul doi, dar nu mai are şanse să iasă din grupă, având cel mai slab punctaj dintre ocupantele poziţiei a doua din toate cele zece grupe.

Chiar şi aşa, selecţionerul Alexandru Curteian vrea ca elevii săi să termine campania preliminară cu o victorie.

"Englezii sunt foarte conservatori. După ce îşi aleg o anumită tactică, ei nu o mai schimbă. Pe parcursul preliminariilor, echipa de tineret a Angliei a jucat după aceeaşi schemă. Chiar şi în ultimul meci, cel cu Lituania, au jucat ca de obicei. Au atacat, au pasat mult. Nu cred că ne vor aduce surprize. Iar noi sper că vom produce o surpriză", a declarat Curteian

Cea mai importantă absenţă pentru Curteian va fi Cătălin Carp, care este suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. În meciul tur, jucat la Reading, Anglia a învins Moldova cu 1-0.

Ultima partidă din faza grupelor a preliminariilor EURO 2015 se va juca marţi, pe stadionul Sheriff, din Tiraspol, de la 19:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑