Infrangere la limita: Desi au piedut, tricolorii au marcat intr-un meci de pe teren propriu dupa o pauza de un an - VIDEO



010 октября 2015

Debut onorabil pentru Stefan Stoica pe banca selectionatei Moldovei. Meciul de aseara dintre Rusia si Moldova din preliminariile Campionatului European, s-a incheiat cu victoria rusilor scor 2 la 1. Desi au piedut, tricolorii au marcat intr-un meci de pe teren propriu dupa o pauza de un an. Fanii au fost in extaz iar tribunele au vuit la propriu.

 

Selectionata Moldovei a jucat aseara ultimul meci al anului pe teren propriu. Prima ocazie semnificativa a avut-o chiar echipa noastra. Milinceanu, insa, nu a putut lovi mingea centrata de Antoniuc. 


Rusii au raspuns prin ratarea incredibila a lui Kokorin. In timp ce jocul devenea mai incins, atmosfera din tribunele pline ale stadionului Zimbru era si ea din ce in ce mai zgomotoasa. 


Dupa pauza, oaspetii au fortat mai mult in atac si Moldova nu a rezistat. Golurile rusilor nu au venit, insa, din joc, ci din faze fixe. Mai intai, la o lovitura libera, moldovenii nu au reusit sa scoata mingea din careu, iar Ignashevic a profitat si a inscris. Apoi, in urma unui corner, Dzyuba a facut 2 la 0. 


Dupa aceasta, selectionata Moldovei a fost mai activa in atac si a redus din diferenta. In minutul 85, tot in urma unui corner, a marcat Eugeniu Cebotaru, gol care i-a adus pe fanii moldoveni in culmea fericirii. 
 
“ Centrare, plăcut, sunt vinovat, să ştiţi. Spuneam că încasăm goluri şi iată că am încasat. Am încasat gol cu 6 minute înainte de final. ” 

 
Moldovenii, insa, nu au reusit sa salveze meciul in minutele ramase si au pierdut, scor 1 la 2. Golul lui Eugeniu Cebotaru este primul reusit de Moldova pe teren propriu, dupa o pauza de un an. 


Eugeniu CEBOTARU, MOLDOVA: "Avea sa fie special daca aveam macar un egal sa scoatem astazi, dar, cu parere de rau, am pierdut, asa ca acest gol nu prea mare fericire a adus."


Igor ARMAS, CAPITAN MOLDOVA: "Dupa sustinere, anturajul meciului, devotamentul baietilor, se putea mai mult de scos din acest meci. "

 

Artiom DZYUBA, ATACANT RUSIA :Moldova s-a apărat cu forţe mari şi practic, ne închideau  toate zonele. Ei au fost foarte motivaţi, s-a văzut asta. 

 
Pentru selectionerul Stefan Stoica, acesta a fost debutul pe banca tehnica a Moldovei. 


Stefan STOICA, SELECTIONER MOLDOVA: "Sunt multumit de faptul ca jucatorii au dat chiar tot ce au avut, au luptat pentru fiecare balon. Am avut si momente in care s-a jucat frumos. "


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑