Dobrovolski a suferit un infarct



010 декабря 2013

 

Campionul olimpic de la Seul, Igor Dobrovolski, a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Institul de Cardiologie din Chişinău. La moment, starea de sănătate a antrenorului de la Veris este una stabilă. 

Starea de sănătate a lui Dobrovolski s-a înrăutăţit în week-end, după ce acesta a devenit campion printre veterani. El a fost pe bancă la meciul Verisului cu FC Tiraspol. Ieri, campionul olimpic a fost adus de urgenţă la Institutul Cardiologic, unde a fost operat.

Intervenţia chirurgicală care a durat circa 40 de minute a fost una de succes, iar Dobrovolski se află în afara oricărui pericol. O întârziere de câteva ore, putea fi fatală pentru campionul olimpic.

Profesorul care l-a operat pe Dobrovolski spune că acesta îşi va putea relua în scurt timp activitatea. Antrenorul Verisului ar putea chiar fi prezent duminică la Gala Fotbalului Moldovenesc. Medicul îl sfătuie însă pe acesta să se lase de fumat.

Cea mai mare realizare în calitate de antrenor al fostului selecţioner al Moldovei este câştigarea titlului în Divizia Naţională împreună cu Dacia Chişinău. 
Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑