Iordănescu: “Jucătorii Stelei sunt obosiți psihic și fizic. Au nevoie urgent de vacanță“



010 декабря 2013

 

></p><p><strong>Fostul antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, este convins că roș-albaștrii își vor reveni, dar spune că aceștia au nevoie urgent de vacanță.</strong><br><br>Steaua n-a obținut amânarea ultimelor partide din 2013, astfel că roș-albaștrii vor avea parte de un final de an extrem de greu. Dincolo de <span style=meciul cu Chelsea, ultimul din Grupa E a UEFA Champions League, care se va disputa miercuri seară pe “Stamford Bridge“, din Londra, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:45, campionii au o deplasare grea la Piatra Neamț, sâmbătă cu Ceahlăul, după care va urma “dubla“ cu Astra.

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, dar și fostul antrenor al trupei din Ghencea, a explicat, într-o intervenție la “Digi Sport Special“, de ce Steaua a ajuns să gâfâie în Liga 1.

“Jucătorii Stelei au valoare, dar, în acest moment, e greu să dea mai mult decât au arătat. Pentru Steaua, cel mai bine ar fi dacă totul s-ar opri acum. Jucătorii au nevoie de pauză, de vacanță, pentru că sincer să fiu din punct de vedere mental ei sunt extraordinar de obosiți.

Steaua a disputat multe jocuri pe mai multe fronturi, nucleul de bază din echipă este epuizat mental și fizic, plus că mai contează și faptul că sunt jucători de bază care nu joacă“, a spus Iordănescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑