Juventus, FC Basel și AS Monaco s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor



010 декабря 2014
Foto: wallpaperscraft.com

Juventus, FC Basel și AS Monaco s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Campioana Italiei și-a asigurat un loc în play-off după ce a remizat cu Atletico Madrid, scor 0-0.

În celălalt meci al grupei A, Olympiakos a învins Malmo cu 4-2 și va juca în șaisprezecimile Ligii Europei. FC Basel a eliminat din Liga Campionilor Liverpoo după ce a remizat cu gruparea engleză, scor 1-1, ocupând locul doi în grupa B.

Real Madrid a învins Ludogorets cu 4-0, obținând a șasea victorie în grupe din tot atâtea posibile și a devenit echipa europeană cu cele mai multe victorii consecutive în toate competițiile, 19 la număr. Zenit a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor după ce a pierdut meciul cu AS Monaco, scor 0-2. Gruparea rusă s-a clasat pe locul trei în grupa C și va juca în Liga Europei.

Bayer Leverkusen este a doua echipă din grupă care s-a calificat în optimi. În ultimul meci din faza grupelor, Bayer a remizat cu Benfica, scor 0-0. Borussia Dortmund a câștigat grupa D după ce a încheiat la egalitate partida cu Anderlecht, scor 1-1.

Arsenal a acumulat la fel 13 puncte după ce a învins Galatasaray cu 4-1, însă s-a clasat pe locul doi, având un golaveraj mai slab decât prima clasată.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑