Gata pentru marele duel! Sânmărtean visează la primăvară: "Aș da toate trofeele numai să ne calificăm"



010 декабря 2014

 

Gata pentru marele duel! **VIDEO** Sânmărtean visează la primăvară:

Lucian Sânmărtean a renăscut la Steaua, unde a fost cel mai lăudat fotbalist al roș-albaștrilor. Mijlocașul campioanei mai are un singur vis: calificarea în primăvara UEFA Europa League.

Unul dintre cei mai lăudați fotbaliști din lotul lui Costel Gâlcă, Sânmărtean se gândește doar la partida cu Dinamo Kiev, din ultima etapă a grupelor UEL, unde Steaua are nevoie de o victorie, coroborată și cu un rezultat bun al celor de la Rio Ave, cu Aalborg.

"Sincer, aș da toate trofeele numai să ne calificăm", a mărturisit Sânmărtean. Steaua joacă joi cu Dinamo Kiev, pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii au numai varianta victoriei pentru a reuși calificarea. Meciul decisiv pentru prezența echipei lui Gâlcă în primăvara euoropeană va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00.  Sânmărtean a mai spus:

"Este tensiune, este o presiune foarte mare, e un joc special, un joc deosebit, un joc cu foarte multă încărcătură, un joc pe care l-am pregătit foarte bine și ne dorim neapărat să-l câștigăm. Vom face tot ce ține de noi să câștigăm acest joc".

Dinamo Kiev şi-a asigurat deja prezenţa în 16-imile de finală ale competiţiei, dar Jeremain Lens dă asigurări că el şi coechipierii săi vor trata serios jocul cu Steaua. "Suntem motivaţi, iar atmosfera în cadrul echipei este una bună, prietenească. Vrem să o păstrăm până la ultimul meci al anului", a precizat mijlocașul lui Dinamo.

În meciul tur, Dinamo Kiev s-a impus cu 3-1. Liderul campionatului ucrainean poate pierde primul loc în grupă dacă pierde în faţa campioanei României, iar Aalborg se câştigă în Portugalia. Steaua - Dinamo Kiev este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 22:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑