Probleme la Petrolul. Șase dintre vedetele parhovenilor pot pleca la iarnă



010 декабря 2014

 

**VIDEO** Probleme la Petrolul. Șase dintre vedetele parhovenilor pot pleca la iarnă

Teixeira, Geraldo, Albin, Pecanha, Alcenat şi Mustivar ar putea părăsi echipa chiar în această iarnă.

Egalul cu cei de la Concordia Chiajna ar putea fi ultimul meci la Petrolul pentru mai mulţi dintre jucătorii străini ai echipei. Şase dintre vedetele ploieştenilor îşi vor încheia în vară angajamentele. Teixeira, Geraldo, Albin, Pecanha, Alcenat şi Mustivar ar putea părăsi echipa chiar în această iarnă.

Celor şase li s-ar putea alătura şi Toto Tamuz, care are o clauză de reziliere de 400.000 de euro.

”Pot să plece, pot să vină alți jucători, asta este viața. În fotbal, așa se întâmplă, o să vedem. Sper să nu plece prea mulți jucători”, a spus Felipe Teixeira, unul dintre cei mai buni mijlocași ai celor de la Petrolul.

Nici antrenorul Gheorghe Mulțescu nu știe exact care va fi viitorul echipei și spune că totul se va decide în funcție de patronat, dar mai ales de buget.

”Discutăm ipotetic, trebuie să vedem care este situația exactă în acest moment, ce posibilități avem, care este situația financiară, situația la nivel de conducere. Putem să schimbăm, putem să ne îmbunătățim lotul din punct de vedere calitativ”, a spus Mulțescu.

Împotriva Concordiei Chiajna, Petrolul a fost aproape să doboare un record vechi de cinci decenii. Jucătorii lui Gigi Mulţescu trebuiau să mai reziste încă 56 de minute pentru a egala performanţa Rapidului din sezonul 1964-1965, cu 828 de minute fără gol primit.

”Credeți-mă, pe cuvânt de onoare, fără niciun fel de ironie, îmi pare rău că le-am stricat acest record. Mai bine marca în repriza a doua, dar asta este viața, mi-am dorit foarte mult să nu pierdem aici, mai ales că pentru noi orice punct este vital”, a spus și Marius Șumudică, antrenorul celor de la Concordia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑