Real Madrid, echipa europeană cu cele mai multe victorii la rând. Barcelona deținea recordul de acum 8 ani



010 декабря 2014

Real Madrid, **echipa europeană cu cele mai multe victorii la rând.** Barcelona deținea recordul de acum 8 ani

Cu victoria pe care a obținut-o miercuri seară, 9 decembrie, contra celor de la Ludogorets, Real a devenit echipa europeană cu cele mai multe victorii la rând.

Real Madrid - Ludogorets 4-0. Gruparea blanco era deja calificată în optimile de finală ale UEFA Champions League, înaintea ultimei partide din cadrul Grupei B, contra bulgarilor, la care este legitimat și Cosmin Moți. Cu toate acestea, întâlnirea de pe ”Santiago Bernabeu” nu era una fără miză pentru liderul din La Liga.

Datorită acestui succes, obținut absolut meritat, Real nu numai că a încheiat grupa en-fanfare, cu șase victorii din șase posibile, dar a și devenit echipa europeană cu cele mai multe victorii consecutive: 19.

Astfel, ”galacticii” și-au depășit rivalii de-o viață, pe cei de la FC Barcelona, care au legat 18 succese la rând în sezonul 2005 - 2006, sub conducerea lui Frank Rijkaard.

Dintre cele 19 victorii, 13 au fost obţinute în La Liga, 2 în Cupa Regelui şi 4 în UCL. În aceste partide, Real Madrid a marcat 58 de goluri şi a primit doar 8.

Următoarea provocare campioana Europei este să încerce să egaleze sau chiar să depăşească recordul mondial de victorii consecutive al unei echipe de club. Acesta este de 24 şi a fost stabilit în 2011 de brazilienii de la Coritiba.

19 victorii consecutive are Real Madrid cu un golaveraj devastator: 71-9

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑