Immobile se simte excelent în UCL! A fost titular în 4 meciuri și a marcat de fiecare dată. Recordul italianului



010 декабря 2014

 

**VIDEO** Immobile se simte excelent în UCL! A fost titular în 4 meciuri și a marcat de fiecare dată. Recordul italianului

Borussia Dortmund nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului, însă chiar și așa a reușit calificarea în optimile UEFA Champions League, după remiza din Germania cu belgienii de la Anderlecht, scor 1-1.

VIDEO Dortmund - Anderlecht 1-1. Intordus titular de către Jurgen Klopp, Ciro Immobile a dovedit că se simte excelent în cea mai importantă competiție europeană, reușind să puncteze în minutul 58 în poarta lui Proto, după un assist al lui Nuri Șahin.

Interesant este că Immobile a înscris de fiecare dată când a fost folosit din primul minut în UEFA Champions League. Italianul venit de la Torino a marcat o dată și în victoria Borussiei de la Bruxelles, scor 3-0, însă a mai punctat și în alte două rânduri.

VIDEO Dortmund - Arsenal 2-0. Immobile a contribuit la primul succes din grupă, reușind să înscrie în victoria cu Arsenal, scor 2-0, iar apoi s-a numărat printre marcatori și în victoria categorică a echipei sale cu Galatasaray, 4-1.

Ciro Immobile este jucătorul italian cu cele mai multe goluri pentru o echipă din Germania în UEFA Champions League, depășindu-i la acest capitol pe Luca Toni (3 goluri) și Giulio Donati (1 gol).

2 goluri a reușit Immobile în 10 meciuri din Bundesliga. Italianul a fost însă titular doar în 4 partide

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑