Barcelona - Atletico Madrid, cel mai tare meci al etapei a 18-a din Campionatul Spaniei



Foto: ziare.com

Barcelona - Atletico Madrid este cel mai tare meci al etapei a 18-a din Campionatul Spaniei. Cele două formaţii sunt la egalitate de puncte în clasament, iar catalanii nu au mai învins madrilenii în toate competiţiile de aproximativ doi ani.

Mai mult decât atât, în această săptămână Atletico a învins cu 2-0 Real Madrid în prima manşă din optimile Cupei Spaniei. Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique susţine că meciul împotriva Campioanei în exerciţiu va fi unul extrem de dificil.

"Dacă este Atletico vulnerabilă? Niciodată nu voi crede acest lucru şi nici nu cred că vor fi în acest sezon. Ei au fundaşi buni. Muncesc împreună. Până şi atacanţii ajută, atât în defensivă, cât şi la mijloc. Aşa că nu sunt vulnerabili şi nici nu vor fi în meciul cu noi. Nu vom avea un astfel de noroc. Nu cred că se vor schimba multe în comparaţie cu meciurile din sezonul trecut. Sper doar la un alt rezultat", a declarat Enrique.

Luis Enrique a vorbit şi despre scandalul declanşat la începutul acestei săptămâni în vestiarul Barcelonei. Presa din Spania a scris că antrenorul catalanilor a pierdut controlul asupra jucătorilor şi că va fi demis după partida cu Atletico.

"Ştiu foarte bine ce înseamnă să fii antrenorul unui astfel de club şi nimic nu mă poate opri să duc la capăt misiunea pe care o am. Tot ce văd în interiorul clubului mă motivează şi mă face fericit. Aşa că voi continua să muncesc aici", a precizat antrenorul de la Barcelona.

Partida dintre Barcelona şi Atletico Madrid se va disputa în această seară cu începere de la ora 22:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑