Campionii din judo sunt cu gândul la Rio 2016: ”Avem o echipă destul de bine pusă la punct”



 

**VIDEO** Campionii din judo sunt cu gândul la Rio 2016: ”Avem o echipă destul de bine pusă la punct”

Campionii din judo si-au făcut deja planurile pe un an şi jumătate - toate antrenamentele şi competiţiile au rolul de a-i duce în formă maximă la ediţia cu numărul 31 a jocurilor olimpice.

„Cât de lung e drumul către Rio? Dacă mă mențin cum m-am menținut până acum o să fie foarte scurt”, a declarat Daniel Natea.

„Am experiența de la Londra. Atât eu, cât și el, ne dorim să participăm și la Rio și sperăm ca cel mai bun să ia parte la ediția de la Rio”, a spus și Vlăduț Simionescu.

Sportiva anului 2014, Andreea Chiţu e şi ea cu gândul la Rio de Janeiro. La Londra, în 2012, a ieşit din competiţie încă din turul secund.

„Rio este un vis încă din 2012, dar încerc să le iau treptat. Avem o echipă destul de bine pusă la punct, avem și un psiholog și un maseur și un medic. Sunt multe persoanele din spatele nostru care ne ajută să avem aceste rezultate frumoase”, a declarat Andreea Chițu.

„Sper ca la Rio, în 2016, Căprioriu să facă ceea ce trebuie să facă. Acolo ne interesează să facă, nu acum, nu ieri, nu mâine”, a declarat antrenorul lotului olimpic feminin, Florin Bercean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑