Tătărușanu a luat două goluri în două minute, contra lui Palermo! Fiorentina a câștigat cu emoții 



 

**VIDEO** Tătărușanu a luat două goluri în două minute, contra lui Palermo! Fiorentina a câștigat cu emoții 

Tătărușanu a fost integralist pentru a doua oară în Serie A, de data aceasta în meciul pe care Fiorentina l-a disputat pe ”Artemio Franchi” contra celor de la Palermo, scor 4-3.

Portarul naționalei României Ciprian Tătărușanu a devenit titularul dintre buturile Fiorentinei, după ce Norberto Neto a spus că nu mai este de acord să-și mai continue cariera la gruparea viola. Ce-i drept, brazilianul și-a dislocat ușor și umărul și a devenit indisponibil pentru câteva zile, dar antrenorul Vincenzo Montella a spus că pentru el ex-goalkeperul Stelei este numărul unu.

VIDEO Parma - Fiorentina 1-0. Astfel, Tătărușanu a fost aruncat în luptă de Montella și în meciul cu Palermo, de pe ”Artemio Franchi”, după ce marțea trecută a debutat în Serie A în eșecul din deplasare de la Parma.

Tătărușanu a avut parte de un meci plin cu evenimente și cu goluri multe, care i-au adus pe suporteri de la extaz la agonie și înapoi. Fiorentina s-a impus în fața celor de la Palermo după un meci dramatic, scor 4-3.

În minutul 59 al partidei, Fiorentina conducea cu 2-0, dar pentru toscani au urmat două minute de coșmar. Întrodus în repriza a doua în locul lui Maresca, Quaison i-a răsplătit încrederea antrenorului Iachini. În doar două minute, 59 și 61, mijlocașul a marcat de două ori în poarta lui Tătărușanu, spre uluiala fanilor viola.

Dar, la niciunul dintre acestea, Tătărușanu n-a fost vinovat, ba chiar a fost de fiecare dată aproape de intervenții salvatoare.

Tătărușanu a mai primit un gol, al treilea, în minutul 81, dar din lovitură de la 11 metri. Cunoscut ca un portar foarte bun la astfel de faze, de data aceasta Ciprian n-a ghicit colțul ales de Belotti, care a preferat un șut în stânga românului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑