Bijuterie de gol, marca Joaquin. Reușita mijlocașului s-a dovedit decisivă pentru gruparea viola



 

**VIDEO** Bijuterie de gol, marca Joaquin. Reușita mijlocașului s-a dovedit decisivă pentru gruparea viola

VIDEO Fiorentina - Palermo 4-3. Elevii lui Vincenzo Montella s-au impus destul de greu contra trupei lui Giuseppe Iachini, deși la un moment dat conduceau cu 2-0. Golul marcat de Joaquin s-a dovedit decisiv în obținerea victoriei toscanilor.

Fiorentina avea 2-0 în minutul 59, dar, mai apoi, în minutul 61 scorul era iar egal, 2-2. Două goluri încasate de Ciprian Tătărușanu în doar două minute spre disperarea lui Vincenzo Montella.

Toscanii n-au resimțit șocul și, după alte trei minute, Cuadrado și-a readus echipa în avantaj. Nici la 3-2 gazdele n-au redus turația și au căutat să mai marcheze un gol care să rezolve ecuația întâlnirii.

Onoarea i-a revenit lui Joaquin, cel care a preluat o minge de pe stânga, a înaintat cu ea spre centru după care, de la marginea careului de 16 metri, a la Del Piero, a expediat o ”bijuterie” direct în vinclul din stânga porții lui Sorrentino.

Ținând cont de faptul că Palermo a mai înscris un gol pe final prin Belotti, din penalty, se poate spune că golul lui Joaquin a fost cel care a făcut diferența la final. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑