Antonio Da Costa a câştigat etapa a patra a Campionatului Mondial de Formula E



Foto: formula-electric.hu

Cursele de Formula E devine tot mai spectaculoase. Cea de-a patru etapă a Mondialului, desfăşurată în Argentina a oferit spectactatorilor multe depăşiri spectaculoase, accidente, dar şi abandonuri. La final învingător a devenit lusitanul Antonio Da Costa.

Portughezul s-a impus în cursa desfăşurată pe circuitul stradal din capitala Argentinei, Buenos Aires. Pe locul al doilea s-a clasat francezul Nicolas Prost, iar pe trei brazilianul Nelson Piquet.

Cursa a fost una dramatică, cu multe accidente, dar şi cu depăşiri spectaculoase. Câştigătorul primei etape din istoria Formulei E, brazilianul Lucas Di Grassi a fost nevoit să abandoneze, la fel ca şi Sebastien Buemi, ambii având probleme tehnice.

În total, la cursa din Argentina au participat 20 piloţi. După patru etape în care au fost câştigători diferiţi, brazilianul Lucas Di Grassi este lider în clasamentul general, fiind urmat de Sam Bird şi Sebastien Buemi.

Formula E se va muta în America de Nord. Următoarea cursă se va desfăşura în luna martie, în Miami. Prima ediţie a Campionatului Mondial are zece etape şi se va încheia pe 27 iunie 2015, la Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑