Chelsea isi mareste avansul. Liderul campionatului englez a batut-o pe Newcastle




Chelsea isi mareste avansul. Liderul campionatului englez a invins, acasa, gruparea Newcastle, cu scorul de 2 la 0. Londonezii au cu 2 puncte mai mult decat a doua clasata.

 

Newcastle a surprins in prima repriza a meciului de pe terenul lui Chelsea. Oaspetii au avut nu mai putin de 3 ocazii mari la poarta lui Cech. Ironia sortii – cea care a marcat a fost echipa gazda. Oscar a deschis scorul, in minutul 43, dupa un corner executat repede de coechipieri. 

 

Golul i-a demoralizat pe cei de la Newcastle, care au jucat modest dupa pauza. Gazdele au profitat si au lovit inca o data, prin Diego Costa. Spaniolul este golgheterul campionatului, cu 15 goluri. Cu 49 de puncte acumulate, Chelsea conduce in Anglia. Pe locul secund se afla Manchester City, cu 47 de puncte. Tot ieri, cetatenii au scos doar un egal, pe terenul formatiei Everton, 1 la 1. La golul lui Fernandinho gazdele au raspuns prin reusita lui Naismith. 

 

FC Liverpool a smuls o victorie grea in vizita la echipa Sunderland, pentru care joaca portarul roman Costel Pantilimon. Cormoranii au invins cu 1 la 0, Markovic fiind eroul partidei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑