Pau Gasol a intrat în istoria formaţiei Chicago Bulls



www.lakersnation.com

Spaniolul Pau Gasol a stabilit un nou record al carierei în NBA. Baschetbalistul a reuşit să înscrie 46 de puncte şi a totalizat 18 recuperări pentru Chicago Bulls în meciul cu Milwaukee Bucks. Astfel, Gasol a devenit primul jucător al echipei din Chicago din ultimii 25 de ani care a reuşit să înscrie într-un singur meci cel puţin 40 de puncte.

Ultimul jucător al lui Chicago Bulls care reuşise această performanţă într-o partidă a fost chiar Michael Jordan. S-a întâmplat pe 28 martie 1990, atunci când superstarul din NBA a marcat 69 de puncte şi a avut 18 recuperări.

În ultimii 15 ani doar trei jucători au mai reuşit într-un meci cel puţin 46 de puncte şi 18 recuperări în NBA. Shaquille O'Neal a făcut-o chiar de două de ori într-o singură lună, în martie 2003, iar ceilalţi doi sunt Chris Webber şi Kevin Durant.

Chicago Bulls a învins Milwaukee Bucks cu scorul de 95-86 şi a evitat a treia înfrângere consecutivă. "Taurii" se află pe locul 4 în Conferinţa de Est, cu 26 de victorii şi 12 înfrângeri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑