Mikael Kingsbury şi Justine Dufour-Lapointe, câştigători la Deer Valley



Foto: insquebec.org

Mikael Kingsbury este neînvins în acest an în Cupa Mondială de freestyle mogul. Canadianul a făcut spectacol în staţiunea Deer Valley din SUA, câştigând etapa a patra din acest sezon. Justine Dufour-Lapointe, la fel din Canada, a fost cea mai bună în concursul feminin.

Justine Dufour-Lapointe s-a impus în cea de-a patra etapă a Cupei Mondiale de freestyle mogul, desfăşurată în staţiunea americană Deer Valley.

Sportiva din Canada a fost mai bună decât Hannah Kearney, care s-a clasat pe locul doi. Chloe Dufour-Lapointe, sora învingătoarei, a completat podiumul.

Justin Dufour-Lapointe a devenit noul lider în clasamentul general după succesul din această etapă, acumulând 285 de puncte. Kearney este pe locul doi, având cu 39 de puncte mai puţine.

În competiţia masculină din staţiunea Deer Valley, canadianul Mikael Kingsbury a obţinut a treia victorie consecutivă în acest sezon. Pe poziţia secundă s-a clasat americanul Dyla Walczyk, iar pe trei elveţianul Marco Tade.

Mikael Kingsbury a rămas pe primul loc în clasamentul general, fiind urmat de compatriotul său, Philippe Marquis şi de niponul Sho Endo.

Următoarea etapă a Cupei Mondiale de freestyle mogul va avea loc pe 18 ianuarie, în staţiunea din Austria Kreischberg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑