Reprezentantul Moldovei la Olimpiadă, proba de sanie, nemulţumit de echipament



011 февраля 2014

 

Moldoveanul Bogdan Macovei a făcut primele declaraţii după evoluţia sa la Olimpiada de la Soci, unde s-a clasat pe locul 36 în proba de sanie. "Calitatea echipamentului a făcut diferenţa" - a declarat Macovei, care nu renunţă şi vrea să reprezinte Moldova şi la următoare ediţie a Jocurilor Olimpice. 

Bogdan Macovei a declarat că rezultatul său a fost influenţat şi de calitatea saniei cu care a participat la Olimpiada de la Soci. "Evoluţia nu a fost pe aşteptările tuturor. Unii au greşit enorm, eu am mers cât de cât bine şi a fost o diferenţă de două secunde. Doar din cauza echipamentului", a spus sportivul.  

Olimpiada de la Soci a fost a treia din cariera lui Bogdan Macovei. La vârstă de 31 de ani, el speră să mai prindă o ediţie a Jocurilor Olimpice: „Pe viitor, sperăm să aducem o echipă mai puternică. Sper să avem o echipă completă pentru ştafetă. Băiat simplu, fată simplu şi dublu. Şi atunci poate vom reuşi să scoatem rezultate mai bune pentru Moldova".

Cel mai bun rezultat la Jocurile Olimpice, Macovei l-a obţinut în 2006, la Torino, unde s-a clasat pe locul 30. La Olimpiada de la Vancouver, românul naturalizat a înregistrat cel mai bun timp din carieră şi a terminat competiţia de sanie pe poziţia a 33-a.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑