Alcacer:"Nu voi uita niciodată acest hat-trick" cu reușitele din meciul cu Basel



 

Alcacer:

Învinsă cu 3-0 în tur, Valencia a făcut un meci excepțional pe Mestalla și a obținut biletele pentru semifinalele Europa League după succesul cu 5-0 din manșa secundă. Eroul "liliecilor" a fost tânărul atacant Paco Alcacer, autor al unui hat-trick de excepție.

În vârstă de doar 20 de ani și cotat de site-urile de specialitate la 6.000.000 de euro, Alcacer a marcat 7 goluri în 10 partide disputate pentru Valencia în Europa League. Tânărul atacant a declarat la finalul meciului cu elvețienii că nu va uita prea curând întâlnirea cu FC Basel.

"Atât timp cât voi trăi nu voi uita acest hat-trick. A fost primul reușit în fața fanilor Valenciei. Sunt foarte fericit și dedic aceste goluri colegilor mei pentru că fără ei n-aș fi reușit" a declarat Alcacer la finalul partidei.

De asemenea acesta a ținut să dedice succesul obținut de Valencia și fanilor de pe Mestalla dar și lui Oscar Martinez, un tânăr fotbalist care a decedat de curând în urma unui atac de cord.

"Fanii au fost senzaționali și au fost alături de noi până la final. Ei sunt mereu acolo, la bine și la greu. De asemenea ne dorim să dedicăm acest succes lui Oscar Martinez. El vă fi mereu în inimile noastre" a încheiat Alcacer.

VEZI MAI JOS HAT-TRICK-UL REUȘIT DE ALCACER


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑