Veaceslav Posmac: «Milsami» este o echipă bună, dar trebuie să-i învingem pe teren propriu»



/><br /><p>Căpitanul «Daciei», Veaceslav Posmac şi-a spus impresiile în interviul pentru sports.md vizavi de meciul împotriva lui «Milsami».</p>  <p>- Vineri va fi o luptă! Suntem motivaţi serios faţă de această partidă, atmosfera în echipă este una de luptă. Toţi jucătorii sunt apţi, în afară de Maxim Mihaliov care este accidentat. Echipele, pretendente la cupele europene, sunt la o mică distanţă în vârful clasamentului, deaceea orice greşeală poate conta enorm.</p>  <p><strong class=- Având în vedere că «Dacia» a învins de două ori pe «Milsami» în actualul sezon, echipa orheiană nu este pentru voi un adversar de temut?

- În primul tur am câştigat cu 4:1, iar în luna martie evoluând în inferioritate numerică am învins cu 1:0. Totul spune despre caracterul pe care îl avem. «Milsami» este o echipă bună, însă în acest moment doar «Sheriff» poate să lupte cu noi de la egal la egal. Trebuie să trecem de «Milsami» pe teren propriu.

- «Dacia» a acumulat maximum de puncte după pauza de iarnă. Aveţi 21 de puncte după 7 partide disputate în campionatul Moldovei. În ce constă secretul succesului?

- Dăm totul pe teren. Nu pot să ascund, venirea noului antrenor în persoana lui Dejan Vukicevic ne-a inspirat şi mai mult. Ne este plăcut să lucrăm cu el. Vukicevic are o calitate specială de a motiva fotbaliştii.

- În ciuda distanţei de 6 puncte pe care o aveţi în spatele lui FC «Tiraspol», mai speraţi la locul secund sau lupta practic este încheiată?

- Lupta continuă! Avem un meci direct cu «Tiraspol». Cred că îi vom învinge şi tiraspolenii vor mai face o greşeală până la finalul sezonului.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑