Rusescu nu înţelege de ce Steaua a fost părăsită de fani: "Suntem primii, jucăm finale şi nu e de ajuns"



 

**VIDEO** Rusescu nu înţelege de ce Steaua a fost părăsită de fani:

Raul Rusescu este dezamăgit că Steaua a fost părăsită de fani, după scandalul legat de siglă cu CSA, deşi roş-albaştrii continuă să fie lideri în Liga 1 şi s-au calificat în finala Cupei Ligii şi în finala Cupei României.

Atacantul campioanei României nu înţelege motivele pentru care suporterii s-au îndepărtat de echipă în ultima perioadă, dar susţine că el şi colegii tăi nu trebuie să folosească acest lucru ca pe un alibi pentru rezultate slabe.

"Din păcate, ei nu înţeleg că trebuie să fie alături de noi. Eu nu înţeleg de ce nu o fac. Asta este situaţia, din păcate. Noi trebuie să ne facem datoria, să câştigăm meciuri, să câştigăm trofee. Dacă lor le convine să stea acasă, asta e.

Dacă suporterii noştri nu înţeleg că Steaua este Steaua, este aici, este acasă, nu avem ce să facem mai mult. Dacă ei consideră că nu merităm ca ei să să ne fie alături, n-am ce să spun", a declarat Rusescu.

Golgheter al campionatului în sezonul 2012/13, în care Steaua a câştigat primul titlu după şapte ani, Rusescu este de părere că fanii pot da o mână de ajutor echipei lui Costel Gâlcă, iar absenţa lor în unele momente decisive poate face diferenţa.

"Au fost alături de noi în momentele în care aveam nevoie de ei, dar acum, când avem cea mai mare nevoie, din păcate nu sunt. Imediat după ce a început acest război legat de siglă şi celelalte am avut nevoie de ei. Cel puţin la meciul din Europa League cu Dinamo Kiev cred că alta era desfăşurarea evenimentelor.

Dar nu putem face mai nimic în momentul de faţă. Suntem pe primul loc, suntem în toate finalele, am dominat fotbalul românesc în ultimii ani, dar se pare că nu e de ajuns", a încheiat Rusescu.

Cele două facțiuni care formează galeria Stelei, ”Peluza Nord” și ”Peluza Sud”, au decis să nu mai vină la meciurile roș-albaștrilor în semn de protest pentru că oficialii din Ghencea au probleme legate de numele și palmaresul echipei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑