Rusescu este convins că Steaua o va învinge pe Astra: "Vom câștiga la Giurgiu și totul va fi uitat!"



 

**VIDEO** Rusescu este convins că Steaua o va învinge pe Astra:

Steaua mai are doar 4 puncte avans în fruntea clasamentului din Liga 1, iar pentru echipa lui Costel Gâlcă urmează un alt meci complicat după înfrângerea cu Petrolul. Duminică, roș-albaștrii o vor întâlni pe Astra, la Giurgiu.

Suspendat în etapa trecută, Raul Rusescu revine acum în echipa Stelei, atacantul fiind convins că echipa din Ghencea se va impune pe terenul Astrei.

"Este o atmosferă normală la echipă, am pierdut un meci și avem șansa să ne revanșăm duminică. Am făcut un joc bun cu Petrolul, pe care l-am controlat, am avut ocazii. Din păcate, am luat un gol în momentul în care nu mai puteam face nimic. 

Vom merge la Giurgiu, vom câștiga, așa că totul va fi uitat. Astra este o echipă foarte bună, din păcate pentru ei, pentru fotbalul românesc, au probleme destul de mari. Noi vom merge la Giurgiu să câștigăm și vom lupta până la sfârșit pentru câștigarea campionatului", a spus Rusescu.

Deși ASA Târgu Mureș s-a apropiat de Steaua, Rusescu nu se teme de ardeleni și spune că experiența și valoarea sunt argumente serioase în lupta roș-albaștrilor la titlu.

"Eu cred că Steaua are de partea ei experiența, valoarea, plus meciurile. Noi avem 4 puncte, vom juca cu ASA la noi acasă, va fi o luptă frumoasă".

2 goluri a marcat Rusescu pentru Steaua, în acest sezon de Liga 1

Astra - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 19:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑