Budescu îi ia apărarea lui Gorupec: "Nu a luat niciun ban de când a venit"



 

**VIDEO** Budescu îi ia apărarea lui Gorupec:

VIDEO. Astra - Oțelul 4-1. Giurgiuvenii merg ceas în campionat de la venirea lui Marius Șumudică la cârma echipei. Au înregistrat 3 victorii în primele 3 meciuri și sunt aproape de o nouă calificare în Europa League. Constantin Budescu a marcat al 9-lea gol al sezonului și îl laudă și el pe tehnician.

"Suntem foarte bucuroși că s-a schimbat jocul de când a venit domnul Șumudică. Jucăm foarte bine și este un lucru bun faptul că ne-am apropiat de podium. Domnul Șumudică a demonstrat că este un antrenor foarte bun, pe oriunde a fost a avut rezultate foarte bune. În proporție foarte mare suntem calificați în Europa League. Ne-au ajutat și celelalte rezultate", a declarat atacantul de 26 de ani.

Toni Gorupec este ultimul jucător care și-a reziliat contractul cu giurgiuvenii, după Seydou Yahaya și Laurențiu Rus. Chiar dacă i-a lăsat la greu pe finalul sezonului, Budescu a explicat motivul pentru care acesta a plecat de la echipă.

"Ne-a surprins pe toți plecarea lui Gorupec. A venit la noi, și-a luat la revedere și a plecat, dar îi dau și lui dreptate, pentru că de când a venit la Astra nu a luat niciun ban și era normal să meargă în altă parte și să câștige bani. E greu să trăiești dacă nu primești bani de câteva luni. Străinii nu sunt obișnuiți cu regulile din România", a adăugat vârful astralilor.

Budescu a încasat ușor un cartonaș galben pe finalul meciului, după ce nu a lăsat un adversar să execute o lovitură liberă și va fi suspendat pentru meciul cu Universitatea Cluj. Jucătorul a explicat motivul pentru care oricum nu ar fi evoluat pe Cluj Arena.

"Nu voi juca la Cluj. Indiferent dacă luam sau nu cartonașul galben, nu puteam juca în acest meci. Mă aștept în orice zi ca soția mea să nască și este o distanță prea mare și eu nu pot ajunge. Îi dedic ei golul și viitorului nostru copil", a încheiat internaționalul român.

Universitatea Cluj - Astra, meci din etapa a 32-a din Liga I, se va desfășura luni, 18 mai, de la ora 20:30, și este transmis de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑