Meci decisiv în Liga Campionilor! Bayern Munchen speră la o calificare miraculoasă în finală



Foto: deportizate.com

Meci decisiv în Liga Campionilor. Bayern Munchen se va duela mâine seară cu Barcelona, în manşa secundă din semifinale. Bavarezii au pierdut prima partidă cu 0-3, iar bavarezii speră la o calificare miraculoasă în finală.

Bayern Munchen a rezistat timp de 77 de minute în faţa Barcelonei, în partida de pe Camp Nou. Catalanii au marcat trei goluri într-un sfert de oră şi au făcut un pas uriaş spre finala Ligii Campionilor. O singură echipă a reuşit să întoarcă un astfel de rezultat în istoria competiţiei. În 2004, Deportivo La Coruna a pierdut prima manşă din optimi cu 1-4 în faţa lui AC Milan, iar în retur, spaniolii s-au impus cu 4-0 şi s-au calificat în sferturi. 

"Suntem fericiţi că suntem în semifinale. Avem un dezavantaj de trei goluri şi jucăm împotriva celei mai bune echipe din Europa din ultimii 15 ani. Vom da tot ce avem pe teren şi să ne apărăm cât mai bine", a spus antrenorul Bayern Munchen, Pep Guardiola.

Chiar dacă au fost umiliţi cu 0-3 în prima manşă, jucătorii lui Bayern speră la o minune în meciul de mâine seară. Mai mult decât atât, germanii nu a pierdut niciodată pe teren propriu în ediţia actuală a Ligii Campionilor şi au încasat un singur gol

"Atmosfera de pe terenul nostru este extraordinară. Noi nu avem ce pierde. Am fost învinşi cu 0-3 în prima manşă şi cred că putem întoarce soarta acestei calificări cu ajutorul suporterilor", a spus mijlocașul Bayern Munchen, Thomas Muller.

Bayern a pierdut ultimele patru meciuri în toate competiţiile, în timp ce Barcelona nu a mai suferit o înfrângere de la sfârşitul lunii februarie. Totodată, catalanii au reuşit să elimine un adversar de 37 ori în 39 de cazuri, după ce au câştigat prima manşă.

Partida dintre Bayern Munchen şi Barcelona se va disputa mâine seară cu începere de la ora 21:45. Aceasta poate fi urmărită live pe www.prime.md.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑