De râsul găinilor! Spartak Moscova a fost UMILITĂ fără precendent la Groznîi



Foto: zimbio.com

Spartak Moscova a suferit o înfrângere ruşinoasă la Groznîi! Formaţia pregătită de Murat Yakin a pierdut meciul cu Terek, scor 2-4, chiar dacă alb-roşii au jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică.

Spartak Moscova a început bine partida cu Terek din etapa a 27-a campionatului Rusiei şi a deschis scorul în minutul 28 prin Veaceslav Krotov.

La finalul primei reprize, căpitanul lui Terek, Oleg Ivanov a primit direct cartonaşul roşu pentru comportament nesportiv. Chiar şi aşa gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul imediat după pauză. Ablaye Vieux M'Bengue a reuşit dubla într-un interval de doar patru minute.

Spartak a restabilit echilibrul pe tabelă în minutul 75 prin Quincy Promes, însă nu mai marcat până la finalul meciului chiar dacă era în superioritate numerică.

Finalul meciului a fost unul de coşmar pentru oaspeţi. În prelungiri, Ailton Jose Almeida a reuşit să înscrie de două ori şi a adus victoria echipei sale.

După această înfrângere Spartak riscă să rateze participarea în cupele europene în sezonul următor. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, echipa antrenată de Murat Yakin este pe locul şase, la patru puncte distanţă de locul care asigură participarea în Liga Europei.

Terek Groznîi este pe locul opt, având 36 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑