Rapid s-a apropiat la un punct de salvare. "Nu ne va fi uşor, trebuie să câştigăm tot până la final"



 

**VIDEO** Rapid s-a apropiat la un punct de salvare.

Rapid a depăşit-o pe FC Braşov şi a ajuns la un singur punct de salvare, după ce a câştigat cu 1-0 la Piatra Neamţ, împotriva Ceahlăului, în ultimul meci din etapa a 3-1 din Liga 1.

În urma acestui rezultat, Cristiano Bergodi rămâne neînvins de la revenirea în giuleşti, iar tehnicianul italian crede că victoria cu Ceahlăul, retrogradată matematic în urma acestui eşec, poate reprezenta descătuşarea pentru elevii săi.

"E o victorie foarte importantă, de care aveam nevoie. Am reuşit să o obţinem şi îmi felicit băieţii pentru că am făcut un meci foarte bun, mai ales în partea a doua.

Jucătorii sunt bine, se pregătesc foarte bine la antrenamente. Presiunea e mare şi când joci mereu cu presiune, cu sabia deasupra capului şi ştiind că nu poţi greşi e foarte greu. Tocmai de aceea vreau să-i felicit pe băieţi. S-au comportat foarte bine de când am venit, avem 3 victorii şi 2 egaluri.

Când am venit, nu era deloc uşor. Echipa era la 6 puncte de FC Braşov. Acum a ajuns aici, la un punct sub linie. Nu ne va fi uşor, trebuie să câştigăm tot în aceste ultime trei meciuri şi apoi vedem ce se întâmplă", a spus Bergodi, la finalul întâlnirii.

Antrenorul de 50 de ani a explicat şi motivele pentru care l-a înlocuit la pauză pe Cerlincă, introdus pe teren în prima repriză în locul accidentului Benson.

"Am probleme cu jucătorii accidentaţi. Daniel Niculae a făcut un test ieri şi nu ştiam dacă şi cât poate juca. Când s-a accidentat Benson, mi-a fost frică să-l bag imediat, aşa că am încercat cu Cerlincă. Nu l-am scos pentru că a jucat rău. Săracul, nu era locul lui în faţă! Am riscat puţin cu Daniel Niculae, dar a făcut o treabă bună şi revenirea lui e foarte importantă pentru noi", a precizat Cristiano Bergodi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑