Săpunaru face calculele pentru salvare: "Avem nevoie de 7 puncte. Nu dormim noaptea"



 

**VIDEO** Săpunaru face calculele pentru salvare:

VIDEO. Ceahlăul - Rapid 0-1. Giuleștenii au câștigat 3 puncte de aur la Piatra Neamț și au rămas în lupta pentru evitarea retrogradării, având șanse reale să joace în Liga I și în sezonul viitor.

Cu trei etape rămase de disputat, bucureștenii sunt primii sub linie, la numai un punct de Gaz Metan și la două de Chiajna. Pentru a fi siguri de evitarea matineului, rapidiștii vor să le depășească pe amândouă, pentru a nu se lovi de situația în care CFR și-ar căpăta cele 24 de puncte înapoi și atunci ar ajunge în Liga a doua.

"Gaz Metan a bătut, Chiajna a luat puncte. Felicit echipa. Campionatul e foarte echilibrat. Luptăm până în ultima etapă pentru a ne salva. Toate meciurile au fost finale. Mai avem 3. Trebuie să facem minim 7 puncte pentru a ne salva, să salvăm acest club cu istorie.

Este un campionat corect în care se luptă până la final. Trebuie să luăm puncte, poate cei de la CFR vor primi punctele înapoi. Presiunea e mult mai mare la retrogradare decât în lupta la titlu. Nu dormi nopțile. Vom da totul să ne salvăm", a declarat Cristi Săpunaru, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport 1.

Pentru Rapid, urmează meciul de pe teren propriu cu CSU Craiova, echipa lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi care nu a mai bătut pe nimeni în ultimele șase etape, după ce nu pierduseră niciuna din precedentele 19 partide. De partea cealaltă, de la venirea lui Cristiano Bergodi, Niculae și compania au 11 puncte din 5 meciuri.

"Cei de la CSU au un antrenor bun, un lot bun, vor veni să câștige la noi, dar vrem să ne salvăm și să învingem. Sper ca la final să ne bucurăm", a completat căpitanul giuleștenilor.

Rapid - CSU Craiova, meci din etapa a 32-a din Liga I, se va disputa duminică, 17 mai, de la ora 21:00, și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Fazele VIDEO or fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑