Reghecampf: "Nikolic este numărul 1"



Steaua s-a impus fără probleme în Supercupa României în fața Petrolului, scor 3-0, iar antrenorul Stelei a fost încântat de prestația muntenegreanului Nikolic, omul care a deschis scorul pe Arena Națională.

"Îmi pare rău că nu am reușit mai multe goluri, avem de lucrat la finalizare. Totuși, jucătorii noștri sunt tineri, de mare valoare, ei trebuie să o califice pe Steaua în grupele Champions League. Nikolic este numărul 1, un jucător care muncește foarte mult, cel mai bine pregătit. Sunt mulțumit și de Tănase, recuperează multe mingi și își pune în valoare tehnica. Piovaccari nu este încă pregătit, mai are nevoie de timp. Nu mai vreau niciun jucător, sunt mulțumit cu ceea ce avem, fotbaliștii fac față la obiectivele pe care ni le-am propus", a spus Reghecampf, în conferința de presă.

"Petrolul este o echipă foarte bună, dar fundașul lor central a luat roșu pentru două prostii. Este foarte greu să joci împotriva Stelei în zece oameni. Am crezut că Bokila va ajunge la echipă, pentru a juca în Supercupă. Era un jucător foarte bun. Petrolul va avea însă un rol important în următorul campionat", a mai afirmat Reghecampf.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑