Zimbru Chişinău s-a calificat în runda a doua preliminară a Ligii Europei



 

Zimbru Chişinău s-a calificat în runda a doua preliminară a Ligii Europei. "Galben-verzii" au eliminat în dublă manşă formaţia Shkendija din Macedonia, cu scorul general de 3-2. După ce a pierdut meciul din deplasare cu 1-2, Zimbru a învins în retur cu 2-0.

Scorul în partida de la Chişinău a fost deschis în minutul 6 de Jean-Mari Amani, iar tabela a fost închisă de Alexandru Paşcenco cu doar trei minute înainte de final. Oaspeţii au terminat meciul în inferioritate numerică după ce Muhamed Huseini a văzut al doilea galben în minutul 90. În runda a doua preliminară, Zimbru va juca contra formaţiei ŢSKA Sofia, din Bulgaria. 

O altă echipă din Moldova, FC Tiraspol a fost eliminată de Inter Baku cu scorul general de 3-6. În tur, tiraspolenii au pierdut cu 2-3, iar în retur au fost învinşi cu 1-3. În minutul 77, echipa lui Vlad Goian a rămas fără portar, după eliminarea lui Georgi Georgiev, iar locul între buturi a fost luat de fundaşul Bogdan Hauşi. Tiraspol a terminat meciul în nouă după ce Lasha Japaridze a văzut şi el cartonaş roşu. 

Publika.md aminteşte că partida retur dintre Litex şi Veris a fost amânată din cauza ploilor puternice din Bulgaria şi se va juca astăzi de la 20:45.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑