Căzătură serioasă pentru Marquez, în prima sesiune de antrenamente



 

**VIDEO** Căzătură serioasă pentru Marquez, în prima sesiune de antrenamente

Marc Marquez, campionul en titre din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, clasa MotoGP și totodată liderul autoritar al clasamentului din acest sezon, a suferit, vineri, o căzătură serioasă în prima sesiune de antrenamente de la Sachsenring, locul de desfășurare pentru Marele Premiu al Germaniei, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 12:00.

Marquez (21 de ani) a pierdut controlul motocicletei Honda în al treilea viraj al circuitului de lângă Chemnitz și a fost zdruncinat serios, având nevoie de câteva momente petrecute lângă pistă, pentru a-și reveni. A și șchiopătat, în drumul către boxe, dar a scăpat nevătămat, participarea sa la MP al Germaniei nefiind pusă în pericol.

Pilotul spaniol critica încă de joi circuitul german, comparându-l cu o pistă de karting și spunând că nu se numără nicidecum printre favoritele sale: "E atât de mic și strâmt, aproape cât o pistă de karturi, în special în primele două sectoare. E foarte mic pentru o motocicletă din MotoGP. E important să găsim setările corecte și să avem grijă la puterea furnizată de echipamentele electronice. Honda s-a îmbnătățit, ar trebui să fim și mai competitivi în acest an aici", spunea Marc Marquez, joi, potrivit germanilor de la Speed Week.

Prima sesiune de calificări a fost dominată de Aleix Espargaro, care a avut și cel mai rapid tur (1:22,170), terminând în fața lui Jorge Lorenzo (1:22,423) și Valentino Rossi (1:22,466). Au urmat Pol Espargaro, Bautista, Marquez, Bradl, Pedrosa, Dovizioso și Hernandez.

Cursa din Marele Premiu al Germaniei va avea loc duminică, de la ora 12:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Întrecerea va fi prefațată, de la ora 11:00, în cadrul emisiunii "Grila de Start"

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Sursa foto: motogp.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑