Hagi, emoționat de topul realizat de L’Equipe: ”În America, am fost printre cei mai buni!”



**Hagi,** emoționat de topul realizat de L’Equipe: ”În America, am fost printre cei mai buni!”

Francezii de la L’Equipe l-au inclus pe Gică Hagi în topul celor mai mari 100 de fotbaliști din istoria Cupei Mondială, ierarhie care l-a emoționat pe ”Rege”.

Aflat cu echipa sa, FC Viitorul, în cantonament în Italia, Gică Hagi a comentat, ÎN DIRECT la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, topul realizat de prestigiosul cotidian francez. În ”L’Equipe”, despre Hagi se spune că a participat la trei Cupe Mondiale și că a marcat un gol magic Columbiei.

”Mă bucur că anii au trecut, dar au rămas faptele, că sunt pus lângă cei mai mari sportivi ai lumii, dar la reușitele mele a contribuit și generația mea. Ambiția de a fi cel mai bun, m-a împins până aici.

Am particpat la multe turnee mondiale și europene, dar acolo, în America, am fost printre cei mai buni. Cruyff mi-a spus, personal, că am fost cei mai buni și că n-am câștigat pentru că am alergat prea mult.

Atunci, nu l-am înțeles. Abia după un an petrecut la FC Barcelona am realizat de ce el avea mare dreptate. Important este că ne-am bătut cu orice națională, că am făcut performanțe care au rămas în istorie. Sunt mândru cu ce am realizat”, a spus Hagi la Digi Sport.

Chestionat dacă nu cumva este deranjat de faptul că în acest top Hristo Stoicikov este deasupra sa, Hagi a replicat:

”Stoicikov îmi este prieten, nu se pune problema că este deasupra mea. Eu am avut alte capitole, spre exemplu, la care am fost peste el, cel mai frumos gol din UEFA Champions League, cel cu Monaco... Important este că sunt acolo, cu ei”, a conchis Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑