Boxer sau fotbalist? E revoltator ce si-a permis sa faca pe teren un mijlocas de la FC Academia



011 августа 2013

 

Antieroul meciului de aseara a fost Oleg Sischin. Legitimat in ultimele 3 sezoane la Zimbru, mijlocasul Academiei l-a lovit cu pumnul in fata pe fundasul galben-verzilor Rafael Wellington.

Gestul lui Sischin nu a fost observat de arbitrul Gechiu, care a fost insa anuntat de unul dintre tusieri. Aflandu-se la prima partida in tricoul Academiei, Sischin a fost eliminat in minutul 35. Cei doi au mai avut un incident similar acum un an, pe cand Sischin juca pentru Zimbru, iar Wellingon era la Milsami.


Dupa meci nici unul dintre cei doi fotbalisti nu au comentat incidentul. Inainte de eliminarea lui Sischin, Zimbru conducea cu 1 la 0, datorita golului marcat de Alexandru Dedov. Mijlocasul si-a trecut in cont dubla in repriza secunda, fiind omul meciului.


In pofida scorului jucatorii Academiei au incercat sa revina in meci, insa noua achiztie a echipei Alexandru Maxim a nimerit bara. La randul sau, Zimbru a inscris in minutul 86 prin Tsiganov, care a stabilit scorul final de 3 la 0 pentru galben-verzi.


Zimbru are un start excelent in noul sezon al Campionatului Moldovei. Galben-verzii au obtinut trei victorii in tot atatea meciuri disputate. 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑