Start fabulos pentru Borussia Dortmund! Au obtinut o victorie categorica in primul meci din campionat



011 августа 2013

 

Borussia Dortmund a facut spectacol chiar in prima etapa din Campionatul Germaniei. Aceasta a spulberat aseara cu un scor categoric de 4 la 0 formatia Augsburg. O evolutie fantastica a avut proaspata achizitie echipei Borussia, un african din Gabon, care a inscris trei goluri chiar in primul sau meci.


Succesul Borussiei in partida din deplasare cu Augsburg nu a fost o mare surpriza. In noul sezon formatia din Dortmund si-a pus ca scop sa castige titlul, iar Augsburg va lupta cel mai probabil pentru evitarea retrogradarii. Dincolo de succesul previzibil, noul jucator al Borussiei Pierre-Emerick Aubameyanga avut o evolutie entuziasmanta.

 

Venit in aceasta vara de la Saint-Etienne, fotbalistul din Gabon a reusit trei goluri chiar la primul sau meci disputat in campionatul german. Rezultatul final de 4 la 0 a fost stabilit de Lewandowski, care a transformat un penalty.

 

Intr-un alt meci de aseara Bayer Leverkusen a castigat cu 3 la 1 partida cu Freiburg. Scorul etapei a fost inregistrat de Hertha Berlin. 

 

Noupromovata a umilit cu 6 la 1 Eintracht Frankfurt. A inceput sezonul si in Franta. Cu dreptul a debutat la AS Monaco, Radamel Falcao. Columbianul a inscris in duelul cu Bordeaux, iar echipa sa a invins cu 2 la 0. Supriza etapei s-a produs in partida dintre  Montelliper si campioana in exercitiu Paris Saint-Germain. Detinatoarea titlului a pierdut puncte in meciul, care s-a incheiat cu 1 la 1.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑