Dacia Chişinău a bătut Sheriff-ul la el acasă. Zimbru a obţinut victoria în meciul cu Veris



011 августа 2014
Foto: fc-sheriff.com

Dacia Chişinău a obţinut prima victorie în Divizia Naţională în faţa Sheriff-ului. Echipa din capitală a învins chiar la Tiraspol, campioana Moldovei cu scorul de 2-1. Aceasta este prima victorie a Daciei în faţa tiraspolenilor în campionat.

În ultimul meci din etapa a treia, Zimbru s-a impus în faţa formaţiei Veris cu 1-0.

Zimbru Chişinău a dominat prima repriza a meciului de pe teren propriu cu Veris din Divizia Naţională. La mijlocul primei părţi a meciului gazdele au ratat doua ocazii uriaşe. Mai întâi, Alexandr Paşcenco a şutat din afara careului, însă balonul a trecut puţin pe lângă poartă. Apoi, Alexandru Grossu la fel a trimis balonul pe lângă poarta apărată de Gaiduchevici.

Zimbru a început bine şi repriza secundă şi a deschis scorul în minutul 59 prin Dan Spătaru, care a reuşit o acţiune excepţională.

"A fost o fază la care lucrez la antrenamente. Principalul e că am marcat şi echipa a învins", a spus mai târziu mijlocaşul Dan Spătaru.

"Sunt foarte mulţumit de rezultat. În primul rând pentru că am învins unul din adversarii noştri direcţi pentru un loc pe podium", a afirmat antrenorul Zimbru, Oleg Kubarev.

Veris a ratat o ocazie uriaşă de a egala în prelungiri. Petru Racu a  executat o lovitură liberă, însă portarul Denis Rusu a intervenit  salvator. Partida s-a încheiat cu 1-0 pentru Zimbru, iar Veris a suferit  prima înfrângere în acest sezon.

"A fost un meci, bun, dinamic, însă pentru a învinge trebuie să marcăm. Din păcate nu am reuşit", a venit argumentul lui Lilian Popescu, antrenorul lui Veris.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑