Româncele se pregătesc de CM de judo, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport



011 августа 2014

 

**VIDEO** Româncele se pregătesc de CM de judo, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport

Fetele lui Florin Bercean se pregătesc pentru Campionatul Mondial de judo de la Celyabinsk, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25-31 august. Româncele testează noile procedee cu băieții în cantonamentul din Poiana Brașov.

Judoka pregătite de Florin Bercean şi Simona Richter trag tare la antrenament. Aflate în cantonament la Poiana Braşov, componentele lotului naţional şi-au ales ca sparring-partneri băieţi.

„E și normal să lupt cu băieți, întrucât categoria 57 de kilograme este o categorie de mijloc și este foarte forțoasă. Băieții ne ajută foarte mult din toate punctele de vedere. Pentru că sunt forțoși, dinamici și bătăioși”, a declarat Corina Căprioriu, completată de Loredana Ohâi: ”Trag tare de noi, dar în același timp știu foarte bine cum să lupte cu noi”.

”Ei au mult mai multă forță, sunt mai rigizi, dar asta ne ajută la concursuri”, crede și Monica Ungureanu.

Româncele le pregătesc câteva surprize adversarelor la turneul final de la Celyabinsk. Cel mai bun rezutat obţinut anul trecut la Mondialele de la Rio a fost locul 5, ocupat de Andreea Chiţu.

„Întotdeauna trebuie să venim cu ceva nou: priză, deplasare, combinații, pentru că trebuie să corectăm din greșeli și să adăugăm ceva nou tot timpul”, a declarat Simona Richter, antrenorul secund al lotului feminin al României

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑