Mutu mai vrea o șansă. Răzvan Lucescu: ”Adrian trebuie să fie la națională”



011 августа 2014

 

**VIDEO** Mutu mai vrea o șansă. Răzvan Lucescu: ”Adrian trebuie să fie la națională”

Adrian Mutu mai vrea o șansă la echipa națională! ”Mă întorc cu cea mai mare plăcere, dacă voi fi convocat de Victor Pițurcă”, spune Briliantul, susținut și de familia Lucescu.

Atacantul de 34 de ani a început sezonul excelent. A semnat primele goluri în Europa, după aproape cinci ani de pauză și a fost decisiv în calificarea Petrolului în play-off-ul Europa League. Atacantul și-a făcut treaba și în campionat, unde a dat două goluri în trei etape, iar acum speră într-o revenire la echipa națională. Victor Pițurcă nu l-a mai convocat după înfrângerea suferită anul trecut în fața Olandei, 0-4, din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia.

”Mi-ar face plăcere să fiu convocat la națională, nu am cum să neg, dar eu îmi fac treaba pe teren, iar selecționerul pe a lui”, a spus Adrian Mutu.

Și Mircea Lucescu a fost impresionat de forma bună pe care o traversează Mutu și crede că atacantul ar putea ajuta România în preliminariile Campionatului European din 2016 (DETALII). Răzvan Lucescu este de aceeași părere.

„Este un jucător fantastic, are o motivație deosebită. A stat pe bancă, după ce a intrat a făcut diferența. Depune efort, se zbate. Categoric Mutu trebuie să fie la națională, dar asta e doar părerea mea. Există un antrenor care decide și analizează foarte bine”, a spus tehnicianul Petrolului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑