Ilie Dumitrescu știe ce-i lipsește Stelei: ”Aș investi 300.000 de euro pe sezon în chestia asta!”



011 августа 2015

 

**VIDEO** Ilie Dumitrescu știe ce-i lipsește Stelei: ”Aș investi 300.000 de euro pe sezon în chestia asta!”

VIDEO Steaua - Dinamo 0-0. Roș-albaștrii n-au câștigat derby-ul cu rivalii din ”Ștefan cel Mare” iar unii dintre specialiști au pus acest semieșec și pe faptul că jucătorii lui Mirel Rădoi nu s-au omogenizat cum trebuie.

În actualul sezon, Mirel Rădoi nu a folosit aceeași formulă de joc două meciuri la rând iar asta s-a văzut și în rezultatele echipei. Mai mult, Rădoi a preferat să joace cu echipa a doua două meciuri din campionat, cu CFR Cluj și cu FC Botoșani, pentru a-și menaja titularii pentru ”dubla” cu Partizan.

Ilie Dumitrescu, unul dintre foștii antrenori ai Stelei, acum analist la Digi Sport, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, că nu înțelege de ce Rădoi nu a mizat pe echipa de bază cât mai multe meciuri la rând tocmai pentru ca relațiile de joc să funcționeze cât mai bine.

Dumitrescu a și tras o concluzie după ce a urmărit derby-ul de duminică seară, dar și după primele etape din actualul sezon.

”Eu trag un semnal de alarmă acum, după ce am văzut Steaua - Dinamo, cel mai important meci al sezonului. Suntem la pământ din punct de vedere fizic și trag un semnal de alarmă pentru toate echipele. Suntem la început de sezon și nu putem juca două meciuri pe săptămână.

Mă uitam la Cosmin Matei, care, în repriza a doua, minutul 60, nu mai putea da o pasă de trei metri. Matei, altfel un fotbalist foarte bun, pe care chiar eu l-am promovat la Steaua. Dar, nu mai putea să meargă

Aduceți-vă aminte cum a jucat Steaua cu Neubert, când nu am mai avut acest complex fizic și am fost peste Ajax”, a spus Ilie Dumitrescu.

></p><p>Fostul mare fotbalist știe și cum se poate rezolva această chestiune.</p><p><em><strong>”Eu dacă aș fi la un club aș cheltui 300.000 de euro pe sezon cu doi preparatori fizici, de tipul lui Neubert. Unul pentru echipa a doua, care sunt de perspectivă, să-i dezvolte într-un sistem sănătos, să-i invețe să alerge, să nu mai am niciun stres când iau un copil de acolo și unul pentru echipa mare”</strong></em>, a spus Dumitrescu la Digi Sport.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑