Înfrângerea cu Albania a adus schimbarea selecționerului Portugaliei



011 сентября 2014

 

**VIDEO** Înfrângerea cu Albania a adus schimbarea selecționerului Portugaliei

Echipa națională a Portugaliei a rămas fără selecționer, joi, după ce Paulo Bento a demis de pe banca tehnică de Federația Portugheză de Fotbal.

După dezamăgirea de la Campionatul Mondial din 2014, trecută cu vederea, picătura care a umplut paharul pentru federalii lusitani a fost înfrângerea de pe teren propriu cu Albania, din prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2016. Fără Cristiano Ronaldo - accidentat - Portugalia a pierdut cu 0-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) și i-a făcut pe oficiali să se despartă de selecționerul Paulo Bento.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU REZUMATELE TUTUROR MECIURILOR DIN PRIMA ETAPĂ A PRELIMINARIILOR EURO 2016

Federația a ajuns la un acord cu tehnicianul pentru rezilierea contractului care era valabil până în 2016.

26 de victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri este bilanțul lui Paulo Bento pe banca tehnică a Portugaliei, în cele 47 de meciuri în care a pregătit prima reprezentativă a țării sale.

Bento a petrecut aproape 4 ani pe banca Portugaliei. A debutat în octombrie 2010, când lusitanii au câștigat cu 3-1 în fața Danemarcei, în preliminariile Campionatului European din 2012.

La turneul final din urmă cu doi ani, din Ucraina și Polonia, Portugalia a ajuns până în semifinale și a pierdut cu greu în fața Spaniei, care era campioană mondială, deținătoarea trofeului european și care avea să câștige pentru a doua oară turneul final continental.

După 0-0 în primele 90 de minute și după reprizele de prelungire, spaniolii au câștigat duelul iberic cu 4-2 la loviturile de departajare.

La Mondialul brazilian, Portugalia a părăsit competiția încă din faza grupelor. Au pierdut cu 0-4 în fața Germaniei (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), au remizat cu SUA (2-2, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) și au câștigat cu Ghana (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), dar a fost insuficient pentru a merge mai departe.


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGIsport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑