Gigi Becali: "Eu nu mă mai bag după ce am dat chix cu Tade. Rădoi caută un vârf". Ce zice de Dinamo și Pedrazzini



011 сентября 2015

Gigi Becali:

Steaua se află sub Dinamo în clasament, după nouă etape, la trei locuri distanță, dar la un singur punct. Roș-albii au 17 puncte, în timp ce campioana are 16 puncte. Situația nu este însă îngrijorătoare pentru finanțatorul echipei Gigi Becali.

Becali a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că altă echipă reprezintă principalul pericol pentru Steaua la cununa cu lauri.

”Pe mine nu mă interesează Dinamo, dar nici nu mă îngrijorează. Este o echipă extraordinar de bună, valoroasă, Dinamo are un antrenor extraordinar, foarte bun, numai că nu contează în lupta cu noi. Singura echipă care contează la titlu în lupta cu noi este Astra. Nu contează nici dacă va pleca Șumudică de acolo”, a spus Becali.

Finanțatorul Stelei a vorbit apoi și despre despărțirea de Massimo Pedrazzini.

”O să vă spun lucrurile așa cum au fost. Până la urmă, fiecare știe socotelile lui. El avea un salariu de aproximativ 4.000 de euro pe lună și eu am înjumătățit salariul, așa cum am făcut la toți la care am putut.

Doar la jucători nu am umblat la bani, pentru că ei au contracte. Mirel Rădoi nu are contract, el nu a vrut bani când a venit la Steaua, am stabilit doar niște bonusuri de performanță.

Dar, pentru că i-am făcut un contract lui Mirel i-am trecut o sumă simbolică acolo de 2.000 de euro. Acum el mi-a spus să împart acești bani colaboratorilor săi. Așa că i-am propus lui Massimo suma de 2.700 de euro, deci mai puneam în plus 700 de euro, la fel ca și la ceilalți secunzi.

El spune că nu este prețuit... Este un om bun, că d-aia i-am și botezat copilul, numai că, după ce am ieșit de la închisoare am simțit că nu mai am putere să stau de vorbă cu toată lumea, să-i ascult pe toți cum făceam înainte”, a completat omul care conduce tot la Steaua.

În încheiere, Gigi Becali a mai întărit faptul că la echipă va mai sosi un atacant, dar nu a oferit niciun fel de detalii.

”I-am zis lui Mirel să aducă ce atacant vrea. dar, eu nu mă mai bag după ce am dat chix cu atacantul (n.r. - Gregory Tade). El caută acum un vârf. Avem o echipă puternică, dar ne mai trebuie un atacant”, a conchis Becali.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑