DUEL SENZAŢIONAL! Manchester City a învins-o pe rivala Manchester United



011 сентября 2016

Manchester City a învins-o pe rivala Manchester United într-unul dintre cele mai aşteptate dueluri din această toamnă. Echipa antrenată de Josep Guardiola s-a impus cu scorul de 2-1 chiar pe Old Trafford.
Manchester City a început mai bine meciul şi a deschis scorul după un sfert de oră prin belgianul Kevin De Bruyne. Acesta a marcat cu un șut de la marginea careului, după ce a profitat de o gafă a lui Blind.
Elevii lui Guardiola au continuat ofensiva, iar Iheanacho a majorat scorul în minutul 36.
Golul lui Manchester United a fost marcat de superstarul Zlatan Ibrahimovic, în minutul 41. Suedezul a profitat de o ieșire greșită a lui Bravo și a marcat cu un voleu de la 10 metri.
Antrenorul lui City, Pep Guardiola şi cel al lui United, Jose Mourinho s-au întâlnit pentru prima dată în calitate de tehnicieni ai celor două rivale. Antrenorul spaniol a ajuns la 9 victorii în confruntările cu Mourinho, care are doar 3 succese.
După patru etape, Manchester City a obţinut maximum de puncte şi este lider în clasament. Manchester United a suferit prima înfrângere din acest sezon în Premier League. "Diavolii roşii" sunt pe locul trei în clasament cu 9 puncte.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑