Reghecampf: ”Nu mai avem niciun fel de presiune în UCL. Pentru noi prioritar este campionatul”011 декабря 2013

 

></p><p>Tehnicianul stelist <strong>Laurenţiu Reghecampf</strong> a declarat, marţi seară, că speră într-un rezultat bun la <span style=meciul cu Chelsea, care va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:45, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul din grupă. Pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, jucătorii noştri vor fi mult mai detaşaţi, sper să o facă bine şi să reuşim un rezultat bun. Cred că jucătorii au înţeles ce le-am transmis, cunosc bine Chelsea, ştiu potenţialul lor.

Noi ne-am dorit mult mai mult, ne doream ca acest meci să fie unul important, să ne califice măcar în primăvara Ligii Europa. Pentru noi prioritar este campionatul, dar ne dorim să ieşim din această competiţie cu fruntea sus. Vrem să facem un joc bun şi dacă se poate să obţinem şi un rezultat pozitiv. Cred că trebuie să învăţăm din aceste meciuri şi cred că a fost o şansă mare pentru tinerii din echipă să capete experienţă", a declarat Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑