Bayern-CSKA 3-0. Bavarezii s-au calificat în ”optimi” fără gol primit acasă



011 декабря 2014

**VIDEO** Bayern-CSKA 3-0. Bavarezii s-au calificat în ”optimi” fără gol primit acasă

Guardiola a mai doborât un record cu Bayern! A bătut-o cu 3-0 pe CSKA Moscova și a terminat pentru prima oară în istorie o grupă de Champions League fără gol primit acasă.

Cu Robben și Lewandowski lăsați pe bancă, Bayern a deschis scorul în minutul 18, prin Thomas Muller, după un penalty obținut de Franck Ribery.

Finalist în cursa pentru Balonul de Aur, Manuel Neuer a păstrat avantajul pe tabelă la cea mai mare ocazie a rușilor din prima repriză, în minutul 23, prin Doumbia.

Intrat pe teren în partea a doua, Robert Lewandowski a lovit bara după ce l-a driblat și pe portarul Akinfeev.

Golul al doilea al lui Bayern a fost marcat de Sebastian Rode (84), după o centrare de pe stânga a lui Schweinsteiger, revenit după opt luni ca titular în Champions League.

Cel mai bun marcator al lui Bayern în Bundesliga, cu 7 goluri, Mario Gotze a închis tabela în prelungiri.

Bayern-CSKA s-a terminat 3-0, iar echipa lui Guardiola termină pentru a treia oară în istorie grupa cu 15 puncte, în timp ce rușii nu au prins nici locul de Europa League.

ECHIPELE

Bayern: Neuer - Rode, Boateng, Dante, Juan Bernat - Gaudino (Weiser, 73), Hojbjerg, Schweinsteiger - Muller (Robben, 46), Gotze, Ribery (Lewandowski, 46)
Antrenor: Pep Guardiola

CSKA: Akinfeev - Mario Fernandes, Berezutski, Ignashevich, Nababkin - Wembloom, Natcho (Tosic, 66) - Musa (Efremov, 90), Eremenko (Milanov, 82), Dzagoev - Doumbia
Antrenor: Leonid Slutsky

Clasamentul grupei E:

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑