Romania pierde din nou: Nationala de handbal feminin a pierdut si meciul cu Norvegia - VIDEO



011 декабря 2015

Inca o infrangere pentru nationala Romaniei de handbal feminin la Campionatul Mondial. Vecinele de peste Prut au pierdut si meciul cu Norvegia, si vor incheia la sigur grupa pe locul 4, urmand ca in optimi sa se dueleze cu o echipa de temut.

 

Dupa un start exelent cu doua victorii in fata Kazakhstanului si selectionatei din Puerto Rico, nationala Romaniei nu se regaseste, suferind a doua infrangere. Dupa esecul cu Spania, aseara romancele au pierdut si partida cu Norvegia de la Campionatul Mondial. Nordicele au condus in permanenta si s-au impus la final cu 26 la 22. Pentru Romania din nou Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare, autoare a 8 goluri. 


Pentru Romania urmeaza meciul cu lidera grupei D - Rusia, care are 4 victorii in tot atatea meciuri. Ieri, rusoaicele le-au demolat cu 42 la 19 pe handbalistele din Kazahstan. 


Chiar daca va pierde si de la Rusia, Romania se califica si ea in optimi, de pe locul 4, urmand sa joace cu un adversar greu, lidera din grupa C. Acolo Franta si Brazilia vor stabili castigatoarea, intr-un meci direct. Brazilia care este campioana mondiala en-titre, a trecut ieri cu emotii de Argentina, scor 23 la 19. Campionatul Mondial reprezinta un criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio, castigatoarea competitiei va ajunge direct la Olimpiada, in timp ce echipele de pe locurile 2-7, vor avea drept de joc la turneele preolimpice. Echipa Romaniei este singura din lume care a participat la toate editiile Campionatului Mondial. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑